Η ώρα του Βέρμπιτς - Οι επιδόσεις στη θέση του σέντερ φορ

Επικό «αντίο» Βέρμπιτς σε Αλεξανδρόπουλο: «Μ@@@αααα...» (pic)

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση στο πρόβλημα Σπόραρ προκειμένου να καλυφθεί το κενό στη θέση του σέντερ φορ στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Ο Σλοβένος δεν έχει δικαιολογήσει ακόμα τους λόγους για τους οποίους αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό και ψάχνει ο ίδιος να βρει φυσική κατάσταση και ψυχολογία για να ξεδιπλώσει τη δεδομένη ποιότητά που διαθέτει.

Ο Βέρμπις έχει παίξει 41 φορές στο παρελθόν στη θέση «9» που αφήνει κενή ο Σπόραρ , ο οποίος θα λείψει για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Τι έχει πετύχει; 12 γκολ και 5 ασίστ. Δηλαδή προσέφερε 1 γκολ ή ασίστ ανά 2,4 παιχνίδια.




Σίγουρα η πιο πιθανή κίνηση από πλευράς Γιοβάνοβιτς είναι ο Ιωαννίδης να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Βέρμπιτς σε εκείνη τη θέση, μιας και το εγχείρημα Καμπετσής απέτυχε παταγωδώς το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News