Η ώρα του: Χατζηγιοβάνης για βασικός!

Η πανηγυρική σέλφι του Χατζηγιοβάνη από τα αποδυτήρια του «Βικελίδης»

Από την ημέρα που ο Τάσος Χατζηγιοβάνης υπέγραψε (πέρσι το φθινόπωρο) την ανανέωση του συμβολαίου του, θαρρεί κανείς πως απελευθερώθηκε ψυχολογικά.

Πήρε πάλι ρόλο βασικού, είχε συνεισφέρει σημαντικά στο να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάζει κάθε εβδομάδα βελτιωμένο πρόσωπο, ανέβασε τους αριθμούς του στα στατιστικά του, ήταν ένα παιδί που μέρα με την ημέρα εξελισσόταν κι από αυτό υπολόγιζες ότι μπορούσε να βγει κερδισμένος κι εκείνος και το κλαμπ.

Η φυγή του Γιώργου Δώνη, ο ερχομός ποιοτικών συμπαικτών προφανώς τον άγχωσαν. Στη σκέψη μην χάσει τη θέση του τον βλέπουμε από την αρχή της σεζόν ή να προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω ή να μην παρουσιάζεται συγκεντρωμένος στις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής του.

Γράφαμε τις προάλλες ότι θα είναι ντροπή για εκείνον να του κλέψει τη θέση κάποιος Σαβιέρ από κάποια…Ταντέλα (ο υγιής Αϊτόρ κι ο ποιοτικός Βιγιαφάνιες ανήκουν σε άλλη κλίμακα, εκεί η κουβέντα αλλάζει), με τον Έλληνα εξτρέμ να παίρνει το μήνυμα, μιας και στο πρόσφατο φιλικό με τον Λεβαδειακό ήταν από τους κορυφαίους κι ας έπαιξε λίγο.

Ο Μυτιληνιός στην Τρίπολη μπήκε αλλαγή στο 70’ και δεν ακούμπησε μπάλα. Απέναντι στους Βοιωτούς πέρασε στο ματς για τα τελευταία 25 λεπτά και τον κατάλαβε όλο το γήπεδο. Το παιδί έδειξε πράγματα κι άλλαξε προς το καλύτερο δημιουργικά την ομάδα έστω και στο φινάλε.

Ο Τάσος έφτιαξε δύο φάσεις που ήταν για γκολ (ειδικά η σέντρα προς Μακέντα και Καρλίτος ήταν πάρε-βάλε), έβγαλε “θυμό” και μάλλον θα τον δούμε βασικό στον κάμπο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News