Μεταγραφές: Η ώρα Ντρεοσί για χαφ και... επιθετικό!

Ντρεοσί: Τι είπε στους παίκτες μετά το διπλό - Η σιγουριά για τη συνέχεια

Ζυγώνουν οι μέρες που ο Πιερ Ντρεοσί θα αρχίσει να αφήνει στίγμα για το τι μάτι διαθέτει, η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει κι η ομάδα ψάχνει τερματοφύλακα, σίγουρα αμυντικό χαφ και ίσως φορ αν αποχωρήσει ο Κίκο Μακέντα.

Ο Γάλλος έχει εξαιρετικό όνομα στη χώρα του αλλά εδώ είναι Βαλκάνια και σίγουρα ο άνθρωπος δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει σε περιβάλλον τοξικό, σαν αυτό του Παναθηναϊκού.

Θα θυμάστε ότι και πέρσι ακούγονταν ύμνοι για τον Τσάβι Ρόκα που είχε φέρει Αγιούμπ, Καρλίτος, Νάγκι, Ανουάρ και μετά από λίγους μήνες μόνο που δεν …επικηρύχθηκε σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας.

Για κάποιον που αναλαμβάνει τόσο μεγάλο πόστο στον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Παναθηναϊκό εκτός όλων των άλλων χρειάζεται να έχει και τύχη, μεγάλο μπάτζετ δεν θα διαθέτει 100%. Λεφτά υπήρχαν ως το καλοκαίρι του 2010, όταν η Ελλάδα ήταν ακόμα ελκυστικός προορισμός για ξένους παίκτες: σήμερα τα «ναι» λέγονται πολύ δύσκολα ακόμα και σε άλλες ομάδες που έχουν πιο παχύ πορτοφόλι.

Σήμερα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στο σκάουτινγκ, ακόμα καλύτερη οργάνωση, ακόμα πιο πολύ εξειδίκευση, ο Γάλλος θα πρέπει να σχεδιάσει μια ομάδα πιο ελκυστική αγωνιστικά, πιο φρέσκια, πιο ενθουσιώδη – κι αυτό δεν είναι εύκολο. Ο καλός και τίμιος Μπόλονι έχει πολλά θετικά να λύσει, αυτή τη μανατζερική ικανότητα δεν την διαθέτει, πρέπει να δούμε αν την έχει ο Ντεοσί, ως εκ τούτου η επικείμενη συζήτηση του τεχνικού διευθυντή με τον μεγαλομέτοχο θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Ο Γάλλος πρέπει να δείξει αν έχει ένα υλοποιήσιμο ελκυστικό σχέδιο, δηλαδή να εξηγήσει ποιους και πόσους χρειάζεται ο κόουτς για να παίξει η ομάδα την μπάλα που έπαιξε με την ΑΕΚ, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News