Η on stage αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στον Ντέμη Νικολαϊδη!

Η on stage αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στον Ντέμη Νικολαϊδη!

Λίγοι παρατήρησαν την αφιέρωση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον Ντέμη Νικολαΐδη όταν τραγούδησε μαζί με την Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/11) η Δέσποινα Βανδή για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της Άννας Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Η απόλυτη Ελληνίδα star, μάλιστα, κάλεσε στο stage τη Δέσποινα Βανδή και οι δυο τους τραγούδησαν πολλές επιτυχίες μαζί.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης στην πίστα, η Δέσποινα Βανδή θέλησε… να κάνει μια αφιέρωση χωρίς, βέβαια, να αποκαλύψει το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται. Η Δέσποινα τραγούδησε ένα τραγούδι χωρισμού και για δεύτερη φορά- μετά τη συναυλία της στη λίμνη της Βουλιαγμένης- «μίλησε» για το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή που λίγοι παρατήρησαν

«Αυτό το τραγούδι θέλω να το αφιερώσω κάπου. Δεν θα πω ποτέ πού θέλω να το αφιερώσω», λέει η Δέσποινα Βανδή στην Άννα Βίσση και όλοι στην αρχή υποθέτουν ότι η τραγουδίστρια θα κάνει αφιέρωση στον νέο σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη. Το τραγούδι, όμως, μόνο για νέα σχέση δεν μιλά!

Η Δέσποινα Βανδή -για δεύτερη φορά- «μίλησε» για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη τραγουδώντας «Ένα τσιγάρο διαδρομή». Ένα τραγούδι, το οποίο μιλά ξεκάθαρα για χωρισμό.

«Εγώ εδώ, εσύ εκεί… ένα τσιγάρο διαδρομή. Βγάλε ένα πακέτο απ’ την καρδιά μου άναψε τσιγάρο από την φωτιά μου, τι κοιτάζεις μάτια μου θλιμμένα, όλα ξανά αρχίζουνε με εμένα, τι κοιτάζεις μάτια μου θλιμμένα, όλα ξανά αρχίζουνε με εμένα», τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή στο stage, στο πλευρό της Άννας Βίσση.

queen.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News