Η ομιλία Νταμπίζα σε Γιόχανσον-Ινσούα και το «καμπανάκι»

Μεταμορφώθηκε και πάτησε, στο δεύτερο ημίχρονο, τον Άρη ο Παναθηναϊκός!

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε συζήτηση και με τον Εμάνουελ Ινσούα και με τον Ματίας Γιόχανσον για τη φετινή τους απόδοση.

Η συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές, δεν αφορούσε τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, αλλά την απόδοσή τους στο γήπεδο που καμία σχέση δεν έχει με την περασμένη σεζόν.

Σύμφωνα με την Πράσινη, ο Νίκος Νταμπίζας είπε στον Ινσούα: «Δεν είσαι όπως πέρυσι. Θέλω από σένα να βάζεις την ποιότητά σου και να δείχνεις και την προσωπικότητά σου και στα αποδυτήρια», ενώ ο παίκτης υποστήριξε, ότι από εδώ και πέρα θα κάνει τα πάντα, για να παίξει αυτό, που μπορεί.

Ανάλογη ερώτηση έκανε και στον Γιόχανσον ο Νταμπίζας: «Πέρυσι είχες βάλει τρία γκολ τέτοια εποχή και ήσουν τελείως διαφορετικός. Τι έγινε και φέτος δεν παίζεις, όπως πέρυσι;». Ο Γιόχανσον είπε και αυτός τις απόψεις του και υποστήριξε, ότι είναι θέμα χρόνου να βρει τον καλό του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News