Η ομιλία Δώνη στους παίκτες μετά τον ΠΑΟΚ - Οι σπόντες και οι ντόπες

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Δώνης που αποβλήθηκε!

Πολλά σκυμμένα κεφάλια και εκνευρισμό αντίκρισε στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Γιώργος Δώνης μετά το 2-2 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», που ήταν επίσης πολύ φορτισμένος, προσπάθησε να ανεβάσει τους παίκτες του.

Μιλώντας τους τόσο στα αποδυτήρια όσο και αργότερα στο ξενοδοχείο είπε πως θα πρέπει να είναι περήφανοι για την προσπάθειά τους και την πρόοδο που κάνουν σαν ομάδα, ενώ επισήμανε πως η διαιτησία δεν τους άφησε να κερδίσουν το ματς.

«Το ξέρω πως στενοχωρηθήκαμε για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που ήρθε. Πρέπει όμως να νιώθουμε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Βλέπουμε ότι δεν μας σέβονται, αλλά δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί. Και έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να σας ευχαριστεί ότι γινόμαστε ομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν μας άφησαν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, όλοι μια ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά, ήταν μια ωραία βραδιά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αλλά το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω στο επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του προπονητή του «τριφυλλιού», σύμφωνα με την «Πράσινη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News