Η ομιλία του Δώνη στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι: «Δεν μας αξίζει αυτό»

Δώνης για μεταγραφές: «Τρεις παίκτες μας είπαν όχι...»

Τα εύσημα για την προσπάθεια και την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό απέδωσε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κυριακής.

Ο Γιώργος Δώνης αμέσως μετά την λήξη του ντέρμπι στα αποδυτήρια μίλησε στους παίκτες και για την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τα ματς που έρχονται.

«Μου άρεσε όπως παίξαμε σήμερα και όπως έχουμε παίξει σε όλα τα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους, όπου έχουμε δείξει, ότι είμαστε καλύτεροι. Δεν είμαστε ομάδα, για να ταλαιπωρούμαστε να μπούμε στην εξάδα. Πρέπει να κερδίζουμε ένα – ένα τα παιχνίδια, που έρχονται και να παίξουμε το ίδιο καλά και με μικρότερους αντιπάλους, για να μπούμε στα play off. Και φυσικά στόχος μας είναι και το κύπελλο», είπε χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News