Η ντροπή του ποδοσφαίρου: Ο Κομίνης δεν απέβαλε τον Μπα, πέναλτι «φάντασμα» υπέρ του Ολυμπιακού

Η ντροπή του ποδοσφαίρου: Ο Κομίνης δεν απέβαλε τον Μπα, πέναλτι «φάντασμα» υπέρ του Ολυμπιακού

Ένας παθιασμένος Παναθηναϊκός έβαλε πλώρη να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού, όμως, ο Γιώργος Κομίνης τάραξε ένα ήσυχο ματς μέσα σε ένα δεκάλεπτο «ρεσιτάλ» διαιτητικής αδικίας κατά του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος από τους ερυθρόλευκους, έχασαν κλασσικές ευκαιρίες με τους Μακέντα και Μπουζούκη, αλλά ο Κομίνης έβαλε «φωτιά» σε ένα ματς που κυλούσε ήρεμα στο πρώτο μισάωρο.

Αρχικά, ο Κομίνης έδωσε στημένο στον Ολυμπιακό σε βουτιά του Φορτούνη. Εν συνεχεία, δεν απέβαλε τον Μπα με δεύτερη κίτρινη για εγκληματικό φάουλ πάνω στον Ανουάρ, ο οποίος ήταν έτοιμος να μπει στην περιοχή των ερυθρολεύκων.

Το αποκορύφωμα… ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Κομίνης «είδε» πέναλτι σε νέα βουτιά, αυτή τη φορά του Βαλμπουενά! Κι δεν έφθανε μόνο αυτό, έδωσε και κίτρινη κάρτα στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού, βλέποντας τον Έλληνα διαιτητή να έχει πάρει την απόφασή του, η οποία ήταν και υπέρ του Ολυμπιακού!

Ολόκληρη η Ελλάδα είδε μια στημένη σαπουνόπερα για να ανακηρυχτεί ο Ολυμπιακός αήττητος πρωταθλητής. Όμως, ο Κομίνης υπολόγιζε χωρίς τον Διούδη….

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News