Η νέα Λεωφόρος... έρχεται! (pics)

Η νέα Λεωφόρος... έρχεται! (pics)

Η επόμενη σεζόν θα βρει τον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ πιο σύγχρονο γήπεδο, καθώς η Λεωφόρος… αλλάζει! Πόσα χρήματα θα χρειαστούν, πόσο θα αυξηθεί η χωρητικότητα…

Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζει την άμεση ανακαίνιση της Λεωφόρου με ίδια κεφάλαια μετά την ολοκλήρωση των play offs της Super League.

[ads2]

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να ξεκινήσουν οι εργασίες χωρίς να περιμένει η ομάδα την εκταμίευση των 7 εκατομμυρίων ευρώ που θα έρθουν από την περιφέρεια. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το συνολικό κόστος του έργου θα ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, με κάποιες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για 15 εκατομμύρια.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο στάδιο των εργασιών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιλαμβάνει δύο διαζώματα πάνω από τις κεντρικές θύρες (που θα ανεβάσουν τη χωρητικότητα της Λεωφόρου στις 21.000-22.000 θέσεις) και πιθανότατα τη δημιουργία σουιτών.

230102 (1) 230048 (1) 230035

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News