Η μοναδική εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού απ' την Ουνικάχα (vid)

Η μοναδική εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού απ' την Ουνικάχα (vid)

Ο Παναθηναϊκός συνδέεται με πολλούς τρόπους με την Ουνικάχα (ντεμπούτο Δημήτρη Διαμαντίδη στην Ευρωλίγκα στις 3/11/04 κι ανταλλαγή Γκιστ-Πάνκο στις 21/12/12), αλλά η εντός έδρας ήττα δεν είναι ένας εξ αυτών.

Είτε στο Σπόρτιγκ είτε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός είναι… αφιλόξενος με την ανδαλουσιάνικη ομάδα και της έχει… επιτρέψει να φύγει νικήτρια μόνο 1 φορά σε σύνολο 10 αναμετρήσεων.

[ads2]

Ήταν στις… λευκές απ’ το χιόνι 25/1/06 (12η αγων. Καν. Περ.) με 93-95, με τον μεν Γιάκα Λάκοβιτς (25π., 1ρ., 3ασ., 2κλ., 4λ. σε 34:45) να ‘ναι ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, αλλά τον δε Ντάνιελ Σαντιάγκο (22π., 4ρ., 3ασ., 3λ. σε 21:45) ν’ ακολουθεί κι ακόμη μία 5άδα παικτών της Ουνικάχα να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο Μπέρνι Ροντρίγκεθ με το νικητήριο καλάθι του στα -4,3″, αφού ο πρώτος δεν είχε καταφέρει ν’ απαντήσει από κοντά στην εκπνοή.


gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News