Η μεταγραφή-ΒΟΜΒΑ θα είναι ο ψηλός!

παο

Ο Παναθηναϊκός μετά την ενίσχυση στην περιφέρεια (Χέινς-Γουίλιαμς) εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός ψηλού!

Μετά την απόκτηση του Χέινς, αλλά και το μπαμ με τον Έλιοτ Γουίλιαμς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει την πραγματική ΒΟΜΒΑ! Στον παίκτη που θα αγωνίζεται στον 5…

[ads2]

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει ιστοσελίδα η οποία ανήκει στην DPG (Δ. Γιαννακόπουλος), οι πράσινοι τινάζουν την μπάνκα στον αέρα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που αξίζει: στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Το δημοσίευμα (leoforos.gr) καταλήγει με το “Η… μεταγραφή που έρχεται θα είναι το… κερασάκι στην «πράσινη» τούρτα, με τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει πολλά-πολλά επίπεδα ακόμα και να ετοιμάζει την μεγάλη του αντεπίθεση. Σε όλα τα επιπέδα”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News