Η μεταγραφή που θα ολοκληρώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Η διαφορά-λεπτομέρεια Πρίφτη με Κάτας και Βόβορα

Το newspao.gr παρουσιάζει τα τελευταία δεδομένα σχετικά με τον Χέιζ, τον γκαρντ, τον Μπρέι, αλλά και την κίνηση που θα ολοκληρώσει το παζλ του φετινού ρόστερ.

Ο «άσος» είναι το θέμα, που καίει, όσο τίποτε άλλο, τον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς πέρσι, είδε την ομάδα χωρίς κλασσικό δημιουργό.

Ο Τζάκσον βγήκε… από άλλο παραμύθι, οι Σάικς και Μακ ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων για το επίπεδο της Ευρωλίγκα, η δε μεταγραφική δραστηριότητα των «πρασίνων» για Λαπροβίτολα και Μπράουν δεν μετουσιώθηκε σε κάτι. Γνωστά αυτά.

Πολλές περιπτώσεις γκαρντ έχουν «παίξει» για το Τριφύλλι και με ασφάλεια, μπορούμε να αναφέρουμε πως από την πλευρά της ομάδας δεν έχει γίνει καμία, απολύτως, κίνηση. Δεν υπάρχει, επίσης, θέμα με Βέστερμαν και Κόουλ, όπως αναπαράχθηκε το τελευταίο 24ωρο.

Η μοναδική… αλήθεια στον… ωκεανό των πληροφοριών που δημοσιοποιούνται στα ΜΜΕ και στα social media, είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει λάβει μια ενημέρωση σχετικά με τον Νέιτ Ουόλτερς, πριν από δύο εβδομάδες. Μέχρι εκεί.

Ο Τι Τζέι Μπρέι, στην παρούσα φάση, έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει στον Παναθηναϊκό, παρά να αποχωρήσει. Ο Αμερικανός γκαρντ δεσμεύεται με τους Νταμπλούχους Ελλάδος και δεν πρόκειται για έναν παίκτη, που μπορεί να περάσει απαρατήρητος από οποιονδήποτε προπονητή.

Θυμηθείτε πως την περασμένη σεζόν επί Όντεντ Κάτας, όποτε έβρισκε αγωνιστικό ρυθμό, ο Μπρέι έκανε «όργια» από τα 6,75μ. (π.χ 3ος τελικός με το Λαύριο).

Αναφορικά με τον Χέιζ, ο παίκτης ψάχνει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, η κίνηση που αναμένεται να ολοκληρώσει τη φετινή ομάδα είναι αυτή του τρίτου σέντερ που θα είναι Έλληνας, με τον Καββαδά να παίζει δυνατά, αλλά να μην είναι ο μοναδικός.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News