Η μεταγραφή-plan b του Ντρεσοσί!

Η μεταγραφή-plan b του Ντρεσοσί!

Ένα από τα «Plan B» που έχει ο Πιέρ Ντρεοσί για την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ο Τζόναθαν Πιτρόιπα.

Μετά τις δύο περιπτώσεις που τσάκισαν την ύστατη ώρα ο Πιερ Ντρεοσί έχει χτενίσει εκ νέου τη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση του αμυντικού μέσου που έχει ζητήσει ο Λάζλο Μπόλονι προκειμένου να καλύψει τις τρύπες στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Τα τελευταία 24ωρα ο τζένεραλ μάνατζερ του Παναθηναϊκού έχει επικεντρωθεί σε μία νέα περίπτωση από τις αγορές της δυτικής Ευρώπης ενώ σύμφωνα με τη Sportday, η εναλλακτική του είναι ο Τζόναθαν Πιτρόιπα.

Ο 34χρονος διεθνής μέσος από τη Μπουρκίνα Φάσο που μόλις χθες έλυσε το συμβόλαιο του με την Παρί FC δηλαδή την πρώην ομάδα του Ντρεοσί και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Πιτρόιπα είχε επαφή με τον Ντρεοσί για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν εκ νέου στον Παναθηναϊκό ωστόσο γνωρίζει εκ των προτέρων πως δεν είναι η πρώτη επιλογή του αλλά το plan b για τη συγκεκριμένη θέση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News