Η μεταγραφή-επιτυχία του Ντρεοσί

Ντρεοσί: Τι είπε στους παίκτες μετά το διπλό - Η σιγουριά για τη συνέχεια

Ο Πιερ Ντρεοσί εκμεταλλεύεται πως το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι ευμετάβλητο κι επηρεάζεται από το τι γίνεται σήμερα.

Η χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών εκτοξεύεται κι υποχωρεί με τεράστια ευκολία. Ο Γάλλος τσίμπησε από το Σαμπιονά τον Σεχ Νιάς, ο παίκτης ήταν προσιτός αφού στη Λιλ δεν έπαιζε κι η ομάδα του (αλλά και το ίδιο το παιδί) ήθελε να πάει σε σωματείο που θα του έδινε την ευκαιρία να πάρει ματς στα πόδια του.

Παρότι η μεταγραφή του έγινε με δανεισμό χωρίς οψιόν, αν ο παίκτης συνεχίσει στο μέλλον έτσι όπως εμφανίστηκε με την ΑΕΚ (ο κορυφαίος του τριφυλλιού) ο ερχομός του θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία του τεχνικού διευθυντή ο οποίος έβαλε ένα…τέρας στη μεσαία γραμμή για να απορροφήσει την απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη και το ντεφορμάρισμα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Η μεταγραφή-επιτυχία του Ντρεοσί

Οταν αυτοί οι δύο εμφανιστούν στα καλά τους και δεδομένου ότι γυρνά και ο Σανκαρέ ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πιο γερό άξονα απ΄ όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν τα πλέι-οφ.

Το γεγονός πως ο Νιάς δεν είχε παίξει στη Γαλλία για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν το μοναδικό ρίσκο που είχε η συγκεκριμένη μεταγραφή, αλλά ο πιτσιρικάς αποδεικνύεται ασυγκράτητος και σαν έτοιμος από καιρό να μπει στο γήπεδο και να καταπιεί κόσμο. Δεν χρειάστηκε καν χρόνο για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο αφού τα τρεξίματά του είναι σε καλό επίπεδο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News