Η μεγάλη σημασία του Σαντ Ρος

Άρης - Παναθηναϊκός 81-71: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευάλωτος στην περιφερειακή άμυνά του, είτε στα πικ εν ρολ των αντιπάλων είτε στα ποσταρίσματα που επιχειρούν, σημαδεύοντας κυρίως τον βραχύσωμο Κέντρικ Πέρι αλλά και τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Είναι ένας τομέας που θα πρέπει να δουλέψει ο πρωταθλητής ώστε να μην αποτελεί ανοιχτό βιβλίο στην άμυνά του.

Και προφανώς, σε αυτό το κομμάτι έχει μεγάλη σημασία η παρουσία του Σαντ Ρος. Ακόμη και ανέτοιμος, ο Κουβανός γκαρντ-φόργουορντ στην καλή του μέρα δείχνει τι σημαίνει να παίζεις καλή άμυνα, αφού έχει το μήκος και την διορατικότητα να βγει μπροστά από τις φάσεις κλεβοντας μπάλες βάζοντας σωστά το κορμί του.

Από την άλλη περιμένουμε να ξεμπουκώσει και η η πράσινη περιφέρεια που μπορεί να πετάξει… φωτιές στην επίθεση.

Ο Νέντοβιτς είναι ένας κατεξοχήν σκόρερ, που ξέρει καλά να χρησιμοποιεί το κορμί του, έχει ποικιλία στο παιχνίδι του και σίγουρα θα πάρει πολλά σουτ, ιδιαίτερα τα κρίσιμα. Είναι μια από τις προσωπικότητες που έχει ο φετινός Παναθηναϊκός.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News