Η μεγάλη μπασκετική... αλητεία του Νέντοβιτς και ο Παππάς!

Η μεγάλη μπασκετική... αλητεία του Νέντοβιτς και ο Παππάς!

Αναρωτιόμαστε τι θα είχε συμβεί αν ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν είχε τόσους τραυματισμούς.

Σίγουρα στον Παναθηναϊκό δεν θα τον βλέπαμε,μπορεί να μην ήταν καν στην Ευρώπη και 100% στο συμβόλαιό του δεν θα υπήρχαν πέντε μηδενικά αλλά έξι. Ο Σέρβος έβαλε…σβηστός στην Αλμπα 13 ποντάκια, φανερώνοντας ότι είναι ο νο1 του πρωταθλητή.

Μπορεί να έχει χάσει μερικά κλικ σε σβελτάδα αλλά η εξυπνάδα του περισσεύει, χρησιμοποιεί το σώμα του για να ελέγξει την ενεργητικότητα του αμυνόμενου και να διαβάσει, οδηγώντας το ματς απ πολλές φορές στη γραμμή των προσωπικών.

Σηκώνεται και σουτάρει αποτελεσματικά ακόμα κι υπό πίεση, εξαιρετικός finisher, με μεγάλη γκάμα όταν πηγαίνει προς τα μέσα, με scoring instincts και απύθμενο θράσος.

Το παιδί δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, βλέπει μπρος του μονάχα το καλάθι, θυμίζοντας σταρ παλαιότερων χρόνων της ενιαίας Γιουγκοσλαβικής σχολής.

Η καλή, αθλητική «αλητεία» εκτιμάται από πολλούς στη σημερινή εποχή, πριν από αυτόν είχαμε το Νίκο Παππά που πολλοί καταλόγιζαν κάμποσα σχετικά με τη νοοτροπία του, αλλά ουδείς είχε να ψέξει το παραμικρό αναφορικά με το τεράστιο ταλέντο του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News