Η Μαλέσκου βράβευσε τον Αργυρό και δεν φάνηκε να «τρέχει» κάτι μεταξύ τους! (vid)

Η Μαλέσκου βράβευσε τον Αργυρό και δεν φάνηκε να «τρέχει» κάτι μεταξύ τους! (vid)

Για πρώτη φορά μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο δημοσίως η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια απένειμε το βραβείο του καλύτερου λαϊκού τραγουδιού στον πετυχημένο τραγουδιστή, ο οποίος επικράτησε των υπολοίπων στη σχετική κατηγορία με το «Στην Αθήνα μου».

Κατά τη συνύπαρξη των δύο στο stage του MAD στην Τεχνόπολη, ο τηλεοπτικός φακός δεν εντόπισε κάτι το «ύποπτο» μεταξύ των δύο. Η ξανθιά καλλονή είπε στο πλαίσιο της απονομής αντίστοιχα λόγια με εκείνα που είχε πει και για τον Χεζόνια:

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πολύ καλό και λαϊκό παιδί. Μίλησε στην καρδιά όλου του κόσμου!» 

Οι φήμες είχαν φουντώσει μετά τους διαλόγους της Μαλέσκου και του Αργυρού στην χριστουγεννιάτικη εκπομπή, «Στην Υγειά μας βρε παιδιά». Μετά από εκείνο το επεισόδιο, το κεντρικό πρόσωπο του «Love It» είχε κάνει follow τον Αργυρό.

Όλα δείχνουν πως το… πεδίο είναι ελεύθερο για τον Μάριο Χεζόνια!

Δείτε το απόσπασμα στο 1:55:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News