Η μαγκιά του Καρλίτος και η απευθείας... αποζημίωση της σκληρής δουλειάς!

Η μαγκιά του Καρλίτος και η απευθείας... αποζημίωση της σκληρής δουλειάς!

Από τρίτος στην ιεραρχία των επιθετικών ο Καρλίτος γίνεται πρώτος από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και με το… σπαθί του. 

Πληγώθηκε το «εγώ» του Ισπανού επιθετικού την περασμένη σεζόν, καθώς παρακολούθησε πολλά παιχνίδια από τον πάγκο και δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τις υψηλές του απολαβές. Δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε σκληρά το καλοκαίρι και αποζημιώθηκε από το πρώτο επίσημο ματς.

Ο Καρλίτος πέτυχε δύο γκολ στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα, άλλα δύο στα τελευταία φιλικά με τον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία και έδειξε αμέσως τη δουλειά του στο χορτάρι.

Σίγουρα, τον εξυπηρέτησαν το τακτικό πλάνο του Ιβάν και οι… μεταγραφές, ωστόσο, φαίνεται πως και ο ίδιος είναι πιο «fit» συγκριτικά με πέρσι.

Στο πρώτο τέρμα πρόλαβε την έξοδο του Βέρχουλστ σε ανοικτό κοντρόλ και «έσκαψε» υποδειγματικά τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Στο δεύτερο προσωπικό του, μάλιστα, τον πέρασε κιόλας, προλαβαίνοντας και τον αντίπαλο αμυντικό στο πλασέ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News