Η μάχη πρόκρισης του Παναθηναϊκού με super προσφορά*

Κι άλλες σκοτούρες για τον Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ πράξη τρίτη! Οι «πράσινοι» θα παίξουν τα… ρέστα τους στην κατάμεστη για ακόμα μια φορά Λεωφόρο απόψε (19:30), με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να κερδίσει με διαφορά τριών τερμάτων, έπειτα από το 2-0 στην Τούμπα.

Εντός έδρας είναι ικανή να το πράξει και εκτός των άλλων, θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα της Κυριακής. Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό των παικτών του Σέρβου, που έδωσαν όρκο νίκης και ανατροπής στην τελευταία προπόνηση.

Το Newspao σε συνεργασία με τη Novibet παρουσιάζει μία super προσφορά* χωρίς κατάθεση, για να απολαύσουν όλοι το σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet!

Οι προσφορές όπως θα ήθελες να είναι!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News