Η λύση βρίσκεται στο «σχέδιο Βιτάλ» με αγορά και πωλήσεις

Η λύση βρίσκεται στο «σχέδιο Βιτάλ» με αγορά και πωλήσεις

Απολαυστικός ο Βιτάλ με τον Βόλο σε σημείο ήδη ο κόσμος να ζητά από την διοίκηση να σπεύσει να τον αγοράσει.

Η υπόθεση του κλεισίματός του από το τριφύλλι μόνο απλή δεν είναι μιας και ο Βραζιλιάνος έχει ρήτρα 4 εκατομμύρια για το 50% των δικαιωμάτων του.

Όπου εμπλέκονται πολλοί για το ιδιοκτησιακό καθεστώς παίκτη τα πράγματα μπερδεύονται. Το καλό είναι οτι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διαπραγματευτεί αυτά τα 4.000.000 και ίσως καταφέρει να τον πάρει με κάτι λιγότερο.

Ελπίζουμε η ιδιοκτησία να κατάλαβε οτι πρέπει να αγοραστεί ο Βιτάλ γιατί είναι πιθανό μελλοντικά να φέρει πολλαπλάσιο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ σε περίπτωση μεταγραφής του.

Αν οι εμφανίσεις του με Απόλλωνα και Βόλο γινόταν στο Κόνφερενς Λιγκ π.χ ήδη θα είχε δημιουργηθεί ντόρος γύρω από το όνομά του.

Σε κατάσταση μνημονίου που είναι ο σύλλογος άλλη λύση από το να στοχεύει σε μικρούς σε ηλικία, εξελίξιμους παίκτες (και όχι άλλους 32χρονους) είναι μονόδρομος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News