Η λύση Αλεξανδρόπουλου μέσα στα χέρια του Φαντ Σχιπ... πριν το 1-1!

Η λύση Αλεξανδρόπουλου μέσα στα χέρια του Φαντ Σχιπ... πριν το 1-1!

Η Εθνικής Ελλάδος υπέστη σοκ στο 90+2 από το Κόσοβο σε ένα ματς που κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, ωστόσο, μάλλον η ισοφάριση των γηπεδούχων αποτέλεσε και τον αποκλεισμό της «γαλανόλευκης» από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στον Τζον Φαντ Σχιπ πιστώνεται η άνοδος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε όλα τα επίπεδα. Αρχικά, «έφτιαξαν» τα αποδυτήρια, μετέπειτα, επανήλθε η ορθολογικότητα στο ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα, λείπει το… αποτέλεσμα.

Σε αυτά τα ματς του Σεπτέμβρη, στο φιλικό με την Ελβετία και στο επίσημο με το Κόσοβο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν χρησιμοποίησε κανέναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Ούτε τον Χατζηγιοβάνη για το κάτι… διαφορετικό στην επίθεση και κυρίως… ούτε τον Αλεξανδρόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει στο μεσοαμυντικά.

Η Ελλάδα, λοιπόν, χρειαζόταν ανάσες και φρέσκα πόδια στο χορτάρι για να φύγει από την έδρα των Κοσοβάρων με το «διπλό». Ο χαφ του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να δώσει τη λύση, αλλά έμεινε να βλέπει όλο το ματς από τον πάγκο και δυστυχώς, το… μοιραίο για την Εθνική γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ποιες ήταν οι αλλαγές του Φαντ Σχιπ; Οι Μάνταλος και Φούντας με το σκορ στο 0-1 και ο Παπαδόπουλος, στη μόνη ίσως, αλλαγή με σοβαρή εξήγηση. Στα χαφ έπαιξαν οι Σιώπης, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας, ο τελευταίος έβγαλε την ασίστ και θα μπορούσε να αντικατασταθεί προς τα τέλη του δευτέρου μέρους για ένα πιο αμυντικογενές σχήμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News