Η Λοκομοτίβ... ξέρανε την Εφές

Η Λοκομοτίβ... ξέρανε την Εφές

Σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε η Λοκομοτίβ πήρε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο ΤΟΡ 16 κερδίζοντας με 78-77 την Εφές. Ακόμα μία φοβερή εμφάνιση από τον Ντιλέινι

Μεγάλη νίκη για την Λοκομοτίβ Κουμπάν, 78-77 την Αναντολού Εφές, διατηρώντας το απόλυτο στο Top-16 ύστερα από δύο αγωνιστικές, στον όμιλο του Παναθηναϊκού.

[ads2]

Η ομάδα του Μπαρτζώκα έκανε την ανατροπή και χάρη σε τρίποντο του Μπρόκοφ στα τελευταία δευτερόλεπτα, έφτασε στο ροζ φύλλο αγώνα, με τον Μπράουν από πλευράς ηττημένων να αστοχεί σε τρίποντο στην εκπνοή του ματς (σε κακή εκτελεσμένη επίθεση).

«Όργια» από Ντιλέινι που σταμάτησε στους 25 πόντους, στους 16 ο Ράντολφ, ενώ ο άνθρωπος που καθόρισε την αναμέτρηση είχε μόλις 5! Για τους Τούρκους 16 έβαλε ο Ερτέλ και 15 ο… μοιραίος Μπράουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News