Η λογική για το κόψιμο ξένου και το plan b για Φερέλ

Η λογική για το κόψιμο ξένου και το plan b για Φερέλ

Αρκετό ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στις εγχώριες διοργανώσεις με τη λογική να θέλει τον Ντάριλ Μέικον να μένει εκτός των αναμετρήσεων της Basketleague και του Κυπέλλου.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα πορευτεί με τα δύο γκαρντ (Φερέλ – Πέρι) και σίγουρα με τον υγιή Νέντοβιτς. Ο Σαντ Ρος θα καλύψει τις θέσεις στην περιφέρεια, ενώ οι Οκάρο και Φλόιντ θα παίξουν στο 4-5 αντίστοιχα.

Αν τραυματιστεί κάποιος εκ των Πέρι – Νέντοβιτς, ο πράσινος τεχνικός δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την απόφασή του για τον αντικαταστάτη. Αν συμβεί κάτι στους ψηλούς, τότε, θα επιστρατευτεί ο Έβανς.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο Ντάριλ Μέικον είναι αυτός που δείχνει να περισσεύει στο όλο πλάνο, ιδίως όσο ο Νέντοβιτς είναι υγιής και σε καλή κατάσταση μετά από τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετώπισε κατά την περυσινή περίοδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News