Λάθος στελέχωση στην Τρίπολη!

Λάθος στελέχωση στην Τρίπολη!

Aς ελπίσουμε ο Ντάνι Πογιάτος να “χρησιμοποιήσει” την ήττα της πρεμιέρας για να παρουσιαστεί “θυμωμένος” στη Λάρισα, μετατρέποντας το μουδιασμένο συναίσθημα της Αρκαδίας σε αγωνιστική ορμή απέναντι στον…Κούγια.

Ο Ισπανός δεν έκανε το παραμικρό στο σπίτι του Αστέρα για να κρατήσει στιβαρά το τιμόνι του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια δεν δεν το πήρε ποτέ στα χέρια του λειτουργώντας με σύγχυση, ειδικά όταν η ομάδα περπατούσε σε λεπτές συναισθηματικά γραμμές, με το χρονόμετρο να πλησιάζει τον μηδενισμό κι εκείνον να επιλέγει να παίξει με εξάρι τον Αγιούμπ (!), ρίχνοντας στο παιχνίδι αριστερό μπακ την ώρα που ήθελες γκολ ισοφάρισης.

Δεν ανήκουμε σε αυτούς που έχουν ξεγραμμένο τον Παναθηναϊκό σε τοπ επίπεδο ανταγωνισμού φέτος, το αντίθετο.

Σήμερα η ομάδα έχει κάμποσα τρωτά σημεία, μάλιστα το τελικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα κολακεύει το κλαμπ. Ασχέτως σκορ σε 90λεπτο που πηγαίνεις με απουσίες (Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Χουανκάρ) είναι κέρδος να φανείς όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός γίνεται.

Το τριφύλλι έπαιξε μπάλα 20 λεπτά και μετά παρουσίασε το απόλυτο τίποτα, παρότι διαθέτει κάμποσους καλούς ποδοσφαιριστές.

Χθες έγινε λάθος σύνδεση των κομματιών, μη ιδανική στελέχωση, δεν αναφερόμαστε σε ποιότητα αλλά σε ορθότητα σύνδεσης των ικανοτήτων των πρασίνων σε παζλ που θα βοηθούσε το τριφύλλι να ήταν πιο πειστικό. Ευχόμαστε στη Λάρισα να δούμε αλλιώτικο έργο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News