Η κριτική στον Αλαφούζο και οι ευθύνες Ρόκα - Πογιάτος

Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος (pics)

Προφανώς όλοι ενοχλούνται που ο Παναθηναϊκός- δεκαετίες τώρα -είναι όμηρος πολιτικοοικονομικών παιχνιδιών.

Φέτος όμως, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, τα βάρη της κριτικής πέφτουν στο ισπανικό ντουέτο που αν και διαχειρίστηκε μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Γιώργο Δώνη τα έχει κάνει μούσκεμα.

Είναι απίστευτο ότι μόλις τον Μάη του 2017 οι πράσινοι ήταν μπροστά από όλους από άποψη έμψυχου δυναμικού και το καλοκαίρι του 2020 κοιτώντας την βαθμολογία νόμιζες ότι το τριφύλλι αντιμετώπιζε τις dream team βορρά και νότου.

Ευθύνες έχει σοβαρές ο Αλαφούζος, αλλά είναι λαϊκισμός να λέμε ότι τα βέλη πρέπει να στοχεύουν αυτόν όταν ο Παναθηναϊκός με τη Λάρισα, την Τρίπολη και τον Άρη κάνει αμάν να δημιουργήσει ΜΙΑ ευκαιρία της προκοπής.

Ευθύνες ο mr.SKAI έχει γιατί ενώ ενδιαφέρεται πιότερο για την προσωπική του πολιτική και μιντιακή στρατηγική, μπερδεύει διαρκώς το σωματείο. Αφού δεν τον συγκινεί το ποδόσφαιρο γιατί δεν πάει να παραδώσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη επιτείνοντας το δράμα; Αλλά ξεχάσαμε είναι και το …τυράκι του Βοτανικού στη μέση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News