Η κριτική και οι πραγματικές ευθύνες για Πογιάτος

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει συγκεκριμένα Μέσα να γράφουν για συγκεκριμένους λόγους.

Δηλαδή αν γίνεται κριτική σε κάποιον δεν συμβαίνει γιατί μπορεί π.χ να διαχειρίστηκε λανθασμένα μια κατάσταση ή να έκανε κάποιο μεγάλο λάθος, μα γιατί είναι συνειδητή επιλογή ώστε να υποστηριχτεί μια συγκεκριμένη “γραμμή”. Δεν είναι κατακριτέο, από μια πλευρά είναι κατανοητό (αφού τα συμφέροντα είναι μεγάλα και πλέον “πνίγουν” τα σπορ και τον περίγυρό τους) όμως δεν πράττουν όλοι με πανομοιότυπη λογική.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Προοπτική πώλησης Κολοβού στη Μολδαβία

Προτάθηκαν πρώην του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για αντι-Ρόκα

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Το αναφέρουμε γιατί σήμερα ενώ υπάρχουν πολλοί που “βράζουν” με τις επιλογές του Ντάνι Πογιάτος, άλλοι τόσοι διαθέτουν υπομονή για να περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί το project του Ισπανού που με το καλησπέρα βγήκε στη σέντρα.

Η ιστορία έχει δείξει αμέτρητες φορές πως ακόμα κι ο κορυφαίος προπονητής (που έχει δώσει πράγματα και σωστές κατευθύνσεις στην ομάδα του) μπορεί και λάθος αποφάσεις να πάρει και αποτυχημένα κοουτσαρίσματα να πραγματοποιήσει. Επειδή η συζήτηση για το κοουτσάρισμα είναι πολύ εξειδικευμένη και θέλει προσοχή σε λεπτομέρειες που μας είναι άγνωστες, είναι δεδομένο πως ο ρούκι προπονητής έχει συγκεντρώσει πάνω του πολλά πυρά τα οποία θα έπρεπε να αποδίδονται σε άλλους, στο κάτω κάτω ο άνθρωπος δεν αυτοπροτάθηκε.

Ο Πογιάτος δεδομένα έχει δύσκολη αποστολή, αρκετά ντεσαβαντάζ σε σχέση με τον ανταγωνισμό και πρέπει να βγάλει λαγούς από το καπέλο στη συνέχεια. Θέλοντας και μη είναι υποχρεωμένος να αλλάξει στους ποδοσφαιριστές του θέσεις, ώστε η ομάδα να πάρει (σε πρώτη φάση) επιθετική ώθηση για να μπει γερά στη μάχη των πρώτων θέσεων.

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Αποκαλύφθηκε η νέα... μπλε εμφάνιση!

Πικρές… αλήθειες από Διούδη – Τι είπε για τις αντιδράσεις του κόσμου

O Σωκράτης Διούδης μίλησε για την επέμβασή του στο πέναλτι του Ρόμανιτς, ενώ τόνισε πως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.