Η Κορίνθιανς στέλνει τον Βιτάλ στον Παναθηναϊκό!

Η Κορίνθιανς στέλνει τον Βιτάλ στον Παναθηναϊκό!

Θετική για δύο λόγους παρουσιάζεται η Κορίνθιανς στην παραχώρηση του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού Ματέους Βιτάλ με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώτος είναι η εξοικονόμηση χρημάτων, που επιθυμεί να κάνει ο σύλλογος από την Βραζιλία. Μάλιστα, αναφέρεται πως θέλουν να «κόψουν» 15 εκατ. ευρώ από το μπάτζετ τους.

Ο δεύτερος αφορά την εύρεση «μνηστήρων» για την πώληση του ποδοσφαιριστή, τον οποίο αξιώνουν στα 6 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Οι άνθρωποι της Κορίνθιανς θεωρούν πως ο Βιτάλ θα πάει καλά στον Παναθηναϊκό και πως θα παρουσιαστούν ενδιαφερόμενοι μέσα στην επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν δείχνει αρνητικός να παίξει στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν αποκλείεται και να ρίξει τις απαιτήσεις του στο οικονομικό, για να έρθει στην Ελλάδα.

Όπως υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει επίσημη προσφορά, κάτι το οποίο περιμένουν με ανυπομονησία από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News