Η κίνηση του Γιασισκεβίτσιους που «τρέλανε» τον Ιτούδη! (vid)

Η κίνηση του Γιασισκεβίτσιους που «τρέλανε» τον Ιτούδη! (vid)

Ο Σάρας Γιασισκεβίτσιους, μάλλον, προχώρησε σε μια unfair κίνηση στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς δέχθηκε τεχνική ποινή, διακόπτοντας αιφνιδιασμό των Ρώσων.

Ο Λιθουανός μπήκε στο παρκέ για να διαμαρτυρηθεί σε έναν δευτερεύοντα αιφνιδιασμό της ΤΣΣΚΑ, με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή. Οι Ρώσοι πέτυχαν την βολή, σπατάλησαν την επίθεση και ο Ιτούδης δεν ξέχασε αυτά που έγιναν 2:14 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου.

Η συγκεκριμένη κίνηση σχολιάστηκε από τον Δημήτρη Ιτούδη μετά το ματς:

«Ήταν μια σημαντική στιγμή, γιατί μας έσπασε τον ρυθμό, με όλο τον σεβασμό απέναντι στον συνάδελφό μου. Δεν είναι το ίδιο να δέχεσαι τεχνική ποινή επειδή την αξίζεις, με το να δέχεσαι τεχνική ποινή για να διακόψεις έναν αιφνιδιασμό.

Πρέπει να βρούμε μια λύση γι’ αυτό” ήταν το σχόλιο του Έλληνα προπονητή, που περισσότερο τα είχε με τους διαιτητές Λοτερμόσερ, Λάτισεβς, Πέτεκ παρά με τον Γιασικεβίτσιους καθώς θεωρούσε ότι μπορούσαν να αφήσουν την φάση να εξελιχθεί και στη συνέχεια να τιμωρήσουν τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα..

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News