«Η κατσάδα του Γιοβάνοβιτς σε Καρλίτος που τον ξύπνησε»

«Δώρο» από το... 4-1 ο Βόλος κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Καρλίτος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα βασικά το περασμένο καλοκαίρι, κι όμως, έγινε ο επιθετικός του σήμερα. Και υπάρχει ο λόγος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτηκε να τον φτιάξει τον Ισπανό ως περιφερειακό επιθετικό πίσω από τον φουνταριστό, αλλά το σχέδιό του δεν πέτυχε, σύμφωνα με τη Livesport.

Ο πρώην φορ της Λέγκια και της Βίσλα δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί σε αυτή τη θέση κάτι που εντόπισε και ο Σέρβος κόουτς με το επιτελείο του.

Τελικά, αφού τον κατσάδιασε με αποτέλεσμα να του πει κι την εξής ατάκα: «Κάρλος, δεν μπορείς να κάνεις σωστά ούτε μια πάσα» στο ματς με τη Μίλαν, εκείνος αφυπνίστηκε και δούλεψε πιο σκληρά.

Σαν αποτέλεσμα τα επτά πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα σε μόλις έξι παιχνίδια για τον Καρλίτος, που συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News