Η κατάλληλη μεταγραφή γκαρντ

Η κατάλληλη μεταγραφή γκαρντ

Φέτος δεν κοιτάμε σκορ και βαθμολογία αλλά αν παίζουμε σωστά, σοβαρά, παθιασμένα κι αν μερικοί κάνουν το step up.

Μέχρι στιγμής οι στόχοι εκπληρώνονται κατά 80%, ο Φόστερ αποδεικνύεται τεφαρίκι, ο Κασελάκης στοχευμένη μεταγραφή, ο Μήτογλου είναι θετικότατος, ο Παπαπέτρου διαδραστικός ως αρχηγός , περιμένουμε και το “ξύπνημα” Παπαγιάννη για να …ηρεμήσουμε.

Στη Βαρκελώνη με το που λαβώθηκε ο Κίφερ Σάικς μας έζωσαν τα φίδια, ο κόουτς δεν έδωσε ευκαιρία στον Γιώργο Καλαϊτζάκη και απέναντι σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της διοργάνωσης βγάλαμε αγώνα χωρίς καθαρό “άσο”. Που άλλες χρονιές πήγαινες εκεί μέσα με παικταράδες στους πόιντ γκαρντ και την “εικοσάρα” την είχες σίγουρη.

Στους κοντούς -πλην του Φόστερ που βγαίνει “λίρα εκατό”-πρέπει να κοιτάξεις να βάλεις πιο πολύ στο κλίμα το Νεμάνια Νέντοβιτς που ακόμα δεν έχει πάρει μπρος 100% αλλά και τον Σαντ Ρος.

Ο Κουβανός έβαλε τα τριποντάκια του στη Μπαρτσελόνα (και πάλι χάσαμε όμως, τι να το κάνεις), αλλά σουτέρ δεν είναι, μήτε πρόκειται να γίνει, όπως και δεν θα γίνει ποτέ χειριστής μπάλας.

Μπορεί όμως εύκολα να γίνει μια άλλη εκδοχή του Θανάση Αντετοκούνμπο, να “δέσει” την ομάδα στην άμυνα και τα ριμπάουντ, αρκεί να έρθει κατάλληλος πλέι-μέικερ που θα “τακτοποιήσει” καλύτερα τα κομμάτια του παζλ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News