«Η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει στην καριέρα μου»

Στο ΟΑΚΑ ο Αναστασίου

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ο παίκτης που έκανε «focus» αυτήν την εβδομάδα η διοργάνωση της Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στο φετινό Final Four, ενώ τόνισε ότι ανήκει την δεδομένη στιγμή στο καλύτερο ρόστερ της καριέρας του.

«Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα που έχω παίξει αυτά τα 13 χρόνια που είμαι επαγγελματίας. Δεν έχω παίξει με έναν γκαρντ τόσο καλό όσο ο Καλάθης, δεν έχω παίξει με παίκτες με συμπαίκτες όπως ο Γκιστ και ο Λάσμε. Έχουν όλο το πακέτο»».

Ο χαρισματικός σκόρερ αναφέρθηκε και στην περσινή ευκαιρία του να φορέσει τα πράσινα: «Πέρυσι είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ και την απέρριψα, κάτι που ήταν λάθος. Στις δουλειές υπάρχουν πολλές οι δεύτερες ευκαιρίες. Την άρπαξα και είμαι εδώ».

«Μπορεί να σκοράρει τη μπάλα. Το έχει κάνει πολλές φορές στην καριέρα του. Ο τρόπος που παίζει τον έχουμε ανάγκη ως ομάδα», είπε ο Νικ Καλάθης, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ, από την πλευρά του, τόνισε «Προσθέτει διαφορετική δυναμική στην ομάδα. Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ που έχω παίξει μαζί. Είναι μεγάλος παίκτης που κάθε ομάδα θέλει να έχει. Φέρνει εμπειρία και ηγετικότητα και έχει την νοοτροπία που χρειαζόμαστε».

Επιπλέον, ο Καλάθης πρόσθεσε πως «είναι ηγέτης. Έχει περάσει από αρκετές ομάδες και μας βοηθάει».

Ο Λάνγκφορντ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον μεγάλο στόχο του. «Είμαι στον Παναθηναϊκό για ένα πράγμα. Νιώθω πως βρίσκομαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.  Μου λείπει στην καριέρα μου να βρεθώ στο Final Four. Έχω κάθε προσωπικό τίτλο που θα μπορούσε να πάρει ένα αθλητής, αλλά το Final Four είναι ένας από τους απόλυτους στόχους και θα ήταν σπουδαίο να βρεθώ εκεί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News