«Η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσα να ζητήσω» (pic)

Αναχώρησε για Αμαλιάδα χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Συγκινητικό μήνυμα τόσο για την μητέρα του όσο και για την σύντροφό του έγραψε ο Τζέιμς Γκιστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού άφησε και αυτός τις ευχές του για την «Γιορτή της Μητέρας» και συγκίνησε τους ακόλουθους του στο Instagram:

«Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες, τις άγαμες μανάδες και τους πατεράδες που παίζουν και τους δύο ρόλους για τα παιδιά τους. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον βράχο μου, τη σύζυγό μου, τα πάντα μου, που είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσα να ζητήσω. Αναλαμβάνοντας το ρόλο της μητέρας της κόρης μου ήταν περισσότερο από όσα θα μπορούσα να περιμένω και η δύναμη που έδειξες σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου και τη γέννηση του γιου μας απέδειξε πως ήσουν γεννημένη για να γίνεις μητέρα. Θέλω να σε ευχαριστήσω και να δείξω την εκτίμησή μου για όλα όσα κάνεις. Σε αγαπώ όπως ένα χοντρό παιδί τα γλυκά».

Happy Mother’s Day to all the moms, single mothers and fathers who have to play both roles, who are doing it on there own in the world holding it down for their families and kids. And I want to give an even bigger shoutout to my Rock, my Wife, my Everything for being the best mother one could ask for. Taking on the role of being a mother to my daughter was more than anything I could expect and the strength you showed through the entire pregnancy and birth of our son has shown that you were always meant to be a mommy. I just want to thank you and show my appreciation for all you do. Love you like a fat kid loves cake #MrsGist#BuiltFordTough

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gist III (@gistopoulous14) στις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News