Η καλύτερη λύση, για αυτά τα χρήματα, o Μακ

Η καλύτερη λύση, για αυτά τα χρήματα, o Μακ

Ζυγώνει ο καιρός που ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να δει τι θα κάνει με το δίμηνο συμβόλαιο του Σέλβιν Μακ κι αν θα το ανανεώσει.

Προφανώς ο Γιώργος Βόβορας έχει μείνει ικανοποιημένος από τον αθλητή που μπήκε εύκολα στα παπούτσια του Κίφερ Σάικς.

Αρχικά το ερώτημα ήταν τι περισσότερο θα μπορούσε να δώσει συγκριτικά με τον κοντοπίθαρο συμπατριώτη του. Το πρώτο και βασικότερο ήταν πως ο Αμερικανός αύξησε την ποσότητα των γκαρντ του πρωταθλητή.

Δεν έβγαινε το πράγμα μόνο με Μποχωρίδη και κατ΄ανάγκη τον Νέντοβιτς, επομένως η προσθήκη ήταν κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη όταν ο κόουτς έκρινε πως ο Σάικς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα θέλω του.

Η συμφωνία με τον Σέλβιν έκρυβε ρίσκα μιας κι ήταν άγνωστο σε τι κατάσταση βρισκόταν αλλά και πόσο χρόνο θα χρειαζόταν για να φτάσει στο 100% της φόρμας του.

Ο Μακ μας συστήθηκε ως αθλητής που μπορεί να δώσει σκορ από απόσταση, μπορεί να παίξει πικ εντ ρολ, μπορεί να πασάρει καλά τη μπάλα, αν και το πέρασμά του από την Ευρωλίγκα (Αρμάνι) δεν ήταν ικανοποιητικό.

Τα 9 χρόνια παρουσίας στο NBA αποτέλεσαν βεβαίως «διαβατήριο» κάτι που φρόντισε να μας δείξει ευθύς αμέσως σκοράροντας αλλά και δημιουργώντας στα τελευταία παιχνίδια. Προφανώς δεν ανήκει στους A-list plαyersμα για τα χρήματα που κοστίζει είναι μια τιμιότατη λύση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News