Η καλύτερη επιλογή -και για εκείνον- να παραμείνει στον Παναθηναϊκό!

Γκατσίνοβιτς και Βιγιαφάνιες κρίνουν τις μεταγραφές στο κέντρο

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες περιμένει τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας με τη στάση του ότι θέλει να συνεχίσει στο Κορωπί.

Ο Αργεντινός αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχουν παραστάσεις, είναι ένας από τους λίγους που διαθέτει ηγετική προσωπικότητα στο χορτάρι.

Διαθέτει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, ιδιαίτερα υπό καθεστώς πίεσης, είναι σίγουρα μέσα στην κορυφαία τριάδα του ρόστερ σε αυτό το κομμάτι.

Είναι μεν αργός, αλλά βγάζει ένταση στο παιχνίδι του, φέτος μεταμορφώθηκε αγωνιζόμενος σε ρόλο κεντρικού μέσου, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξέμενε από δυνάμεις και υστερούσε πολύ σε αυτό το κομμάτι.

Την περασμένη περίοδο έδειχνε ικανός να τρέχει ακόμα και στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη. Το συμβόλαιό που του προτείνεται είναι κοντά στις 350.000 ευρώ, ο Παναθηναϊκός έχει πια οικονομική πολυτέλεια να διαθέτει ρεζέρβες με υψηλές-για τα τωρινά δεδομένα-αποδοχές.

Αρκεί να συμφωνήσει στη μεγάλη μείωση που του προτείνεται ο Αργεντινός ο οποίος έχει δεθεί με το τριφύλλι, περνά καλά στην Αθήνα με τόσους ισπανόφωνους στο κλαμπ και γνωρίζει ότι στα 32 του είναι δύσκολο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα ξένα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News