Τελάντερ: «Η καλύτερη εμφάνιση με τον Πανιώνιο»

Τελάντερ: «Η καλύτερη εμφάνιση με τον Πανιώνιο»

Ο Ράσμους Τελάντερ παρά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο είναι αισιόδοξος για την συνέχεια, καθώς θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη εμφάνισή του κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

“Ίσως ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι για τον τρόπο που παίξαμε, αλλά όχι για το αποτέλεσμα, για το οποίο είμαστε απογοητευμένοι», ανέφερε αρχικά ο Δανός αμυντικός.

[ads2]

Για τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο, και στο πρωτάθλημα να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση. Σίγουρα είναι πρώτος στόχος το Κύπελλο».

Για το αν σκέφτεται την κλήση στην Εθνική Δανίας: «Υπάρχουν πολλοί καλοί αμυντικοί στη Δανία, σίγουρα θα ήθελα να είμαι στην Εθνική ομάδα, είναι κάτι που επιθυμεί κάθε ποδοσφαιριστής».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News