Η κακή μεταχείριση του Κολοβέτσιου και το πρόβλημα με τους «κομμένους»

Η κακή μεταχείριση του Κολοβέτσιου και το πρόβλημα με τους «κομμένους»

Ο Τσάβι Ρόκα τα πάει περίφημα με τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, όμως, το ίδιο δεν έχει συμβεί ακόμη με τις αποδεσμεύσεις.

Ευαίσθητες είναι οι ισορροπίες στο «πάρε-δώσε» του Τριφυλλιού, ειδικά, όταν ο τεχνικός διευθυντής έχει κληθεί να διαχειριστεί ένα γκρουπ 40 ποδοσφαιριστών (41 με τον Σάντσες).

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής πρέπει να αγοράσει, να ανανεώσει (εκκρεμεί το «must» με Σένκεφελντ), να «κόψει» και να πουλήσει. Η υπεραριθμία φέρνει καθυστέρηση και η καθυστέρηση… ανησυχία. Και πάνω στην ανησυχία… προκύπτουν και μερικοί λανθασμένοι χειρισμοί, όπως στο θέμα του Κολοβέτσιου.

Ο Έλληνας διεθνής «κόπηκε» άγαρμπα από τους πράσινους προκαλώντας εσωτερικούς προβληματισμούς στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Πέρα από τους Φάουστο και Βέργο, δεν έχει αποδεσμευτεί κανένας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού. Οι 250 χιλιάδες ευρώ του Κολοβού και οι παραπάνω από 400 χιλιάδες ευρώ των Μπεκ και Μολό είναι μερικά ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Όπως και μερικοί «μικροί» επαγγελματίας, φερειπείν ο Καμπετσής (65 χιλιάδες ευρώ).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News