Η ίδια ιστορία με τις μεταγραφές

Γιοβάνοβιτς: Αυτούς στέλνει από Χορστ στον Παναθηναϊκό Β'

Δεν θέλουμε να γράφουμε καλοκαιριάτικα για μεταγραφές που γίνονται, ούτε για μεταγραφές που δεν γίνονται.

Για να λέμε την αλήθεια ο Παναθηναϊκός έχει αργήσει πολύ να πάρει παίκτες, αλλά κι άλλες φορές όταν το 95% του ρόστερ ήταν έτοιμο στην προετοιμασία (επί Φύσσα-Βόκολου-Στραματσόνι) η κατάληξη ήτα η ίδια: πλήρης αποτυχία.

Χρόνια τώρα άλλωστε, το έχουμε μάθει το …παραμύθι, ειδικά με τις μετακινήσεις παικτών στις τοπ ομάδες. Όσοι έρχονται παρουσιάζονται από τα Μέσα σαν παιδιά που κάνουν θαύματα.

Όσοι δεν έρχονται είναι συνήθως «παιχταράδες» που αν είχαν έρθει θα είχαν αλλάξει την ιστορία.

Στην πραγματικότητα, στην Ελλάδα του 2021 και στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου οι πιο πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές που έρχονται, αν όχι όλοι, μια δεκαετία πριν θα έπαιζαν στην καλή ΑΕΛ του Κώστα Πηλαδάκη ή στον ακριβό Πανιώνιο του Κωσταντίνου Τσακίρη. Την δυνατότητα προσφοράς των νεοφερμένων θα την δούμε όταν κι εφόσον προσαρμοστούν – αν τα καταφέρουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News