Η «ηχηρή» ατάκα Μπόλονι για Βιγιαφάνιες σε... βίντεο!

Η «ηχηρή» ατάκα Μπόλονι για Βιγιαφάνιες σε... βίντεο!

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα μπορούσε να μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (2-1) του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά έδειξε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των «πράσινων» που αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, επίσης, σχολίασε αρνητικά τη συμπεριφορά του Βιγιαφάνιες που έβγαλε δυσαρέσκεια στην αλλαγή του.

«Η ομάδα μας προσπάθησε πολύ. Αισθάνθηκα πως ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, δημιουργήθηκαν όμως ευκαιρίες για να φύγουμε από εδώ με έναν βαθμό. Είχαμε απουσίες με τον Κουρμπέλη και αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα του Διούδη στην μέση είναι μετά από θεραπεία που είχε δεχθεί στην Εθνική. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουν παίκτες, όμως τα παιδιά που έπαιξαν προσπάθησαν και έπαιξαν σωστά. Όλοι πρέπει να κατανοήσουν πως για να μείνουμε στις πρώτες θέσεις πρέπει να είμαστε ταπεινοί», επεσήμανε μέσω της Nova.

«Ο Βιγιαφάνιες έχει διάφορα προβλήματα, όχι μόνο με το πνεύμα του αλλά και την συμπεριφορά του. Περιμένω τον παίκτη που θα κάνει σωστό παιχνίδι με πάσες και γκολ. Εδώ και δύο μήνες είμαι εδώ και όταν είχα έρθει είχα πει πως πρέπει να κάνω διάγνωση των προβλημάτων, αλλά ακόμα λείπει το εμβόλιο κατά του ιού, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες», σχολίασε επίσης.

Ο Μπόλονι είπε στο φινάλε της τοποθέτησής του: «Επειδή από αύριο ταξιδεύουμε θέλω να πω σε όλους καλές γιορτές. Τα παιδιά έχουν μια μέρα παραπάνω ρεπό. Έχω μια θερμή σκέψη, πως κάποιον με τον οποίο πέρασα εξαιρετικές στιγμές εδώ, είναι ο Κώστας Ιωσηφίδης του εύχομαι καλή χρονιά».

Δείτε τις δηλώσεις:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News