Η γκολάρα του Βλαχοδήμου κόντρα στον Παναθηναϊκό (video)

Η γκολάρα του Βλαχοδήμου κόντρα στον Παναθηναϊκό (video)

Ένα από τα πιο όμορφα γκολ στην καριέρα του (αν όχι το πιο όμορφο), το έχει σημειώσει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Τη σεζόν 2011-12, όταν αγωνιζόταν στην Skoda Ξάνθη, μέσω της οποίας «συστήθηκε» στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του εις βάρος των «πρασίνων» του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που εκείνη την ημέρα (16/10/2011) επικράτησαν 3-2 στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

[ads2]

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0, με δύο τέρματα του Σεμπάστιαν Λέτο (21’ πέναλτι, 23’), που εκείνη την εποχή ήταν… on fire και τον Κουίνσι να σημειώνει το τρίτο (56’) με πολύ ωραίο τρόπο.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 66’ με γκολάρα του Εντιμάρ στο 66ο λεπτό, το οποίο έφτιαξε ο Βλαχοδήμος, αδειάζοντας από τα δεξιά τον Νίκο Σπυρόπουλο. Δύο λεπτά αργότερα, ο 20χρονος τότε εξτρέμ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News