Η γκαντεμιά με Χατζηγιοβάνη και το ενδεχόμενο πώλησης

Κάτι χρωστάει ο Χατζηγιοβάνης

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης υπέστη θλάση στο χειρότερο δυνατό σημείο της σεζόν, πάνω που έδειχνε να βρίσκει τη φόρμα του, συνεργαζόμενος με κλειστά μάτια με τους Μακέντα και Βιγιαφάνιες.

Παρότι είχε χάσει τη θέση του αποδείχθηκε ανθεκτικός στον ανταγωνισμό εξοβελίζοντας Αϊτόρ, Ενμπαγκοτό, Ιωαννίδη, Καμπετσή στον πάγκο, παίρνοντας φανέλα βασικού με το σπαθί του, διατηρώντας την μέχρι πρότινος, μάλιστα στο Καραϊσκάκη ήταν ο νο1 παίκτης του Λάζλο Μπόλονι από το κέντρο και πάνω.

Με 88% πετυχημένο dribbling στο 3-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ και κάμποσες καλές κούρσες κόντρα στους λιμανίσιους ο μικρός έδειξε καλά στοιχεία και το καλοκαίρι δεν αργεί.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο πώλησής του, μπορεί φέτος ο απολογισμός του ενός γκολ να είναι φτωχός, αλλά οι 5 ασίστ που έχει μοιράσει και το γεγονός ότι είναι ο πιο …αέρινος εξτρέμ που διαθέτει το ρόστερ, διατηρούν ψηλά τις μετοχές του.

Ο παίκτης είναι 3ος, πίσω από Φορτούνη, Βαλμπουενά, σε δημιουργία ευκαιριών (9 για την ακρίβεια) και μέχρι στιγμής αριθμεί 132 αγώνες, 14 γκολ και 16 ασίστ με το τριφύλλι στο στήθος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News