Η Φουρέϊρα έφερε... πρόταση στον Παναθηναϊκό!

Η Φουρέϊρα έφερε... πρόταση στον Παναθηναϊκό!

Ο έρωτας του Αλμπέρτο Μποτία και της Ελένης Φουρέϊρα κρατεί χρόνια και ο Ισπανός είναι έτοιμος να τα παρατήσει όλα και να επιστρέψει στη χώρα μας, όχι για λογαριασμό του Ολυμπιακού αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα, ο Μποτία έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες των φετινών πλέι οφ, πλην του Αστέρα και του ΟΣΦΠ (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει ήδη αγοράσει σπίτι στα νότια προάστεια, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βάρκιζας.

Ο 32χρονος, πλέον, αμυντικός, μετά το πέρασμά του από τις Αλ Χιλάλ και Αλ Ουάχντα, είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Αν δεν βρει κάποια πρόταση που να τον καλύπτει, τότε, δεν θα απέρριπτε την προοπτική της Τούρκιας.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να αναζητήσει 4ο αμυντικό και όχι κάποιον με το «κασέ» του Μποτία, εκτός κι αν φύγει κάποιος εκ των Σένκεφελντ ή Βέλεθ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News