«Η Φλαμένγκο έδωσε το οκ, δεν τα βρήκαν ΠΑΟ-Βιτίνιο»

«Η Φλαμένγκο έδωσε το οκ, δεν τα βρήκαν ΠΑΟ-Βιτίνιο»

Το σίριαλ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βιτίνιο φαίνεται ότι έφτασε στο τέλος του καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν μεταξύ τους.

Μπορεί τα χθεσινά ρεπορτάζ να μιλούσαν για οικονομική διαφωνία ανάμεσα στο Τριφύλλι και την Φλαμένγκο όμως όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή χάλασε για διαφορετικό λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας είπε ότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες σε ένα ποσοστό μεταπώλησης και η Φλαμένγκο είχε δώσει το οκ ώστε οι Πράσινοι να τα βρουν με τον παίκτη.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς υπήρξε απόσταση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Βραζιλιάνο τόσο στα χρήματα όσο και στο ρόλο τον οποίο θα είχε στην ομάδα.

Έτσι, η περίπτωση του Βιτίνιο ναυάγησε οριστικά και οι Πράσινοι στρέφονται στις άλλες επιλογές τους για την θέση του εξτρέμ.

Δείτε παρακάτω το tweet:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News