Η φαρμακερή ατάκα των παικτών σε Κωνσταντίνου - Στάμο

Συνεχίζεται ο... τζόγος: «Ο Παναθηναϊκός θα απευθυνθεί και στην ΕΠΟ, όπου και θα ζητήσει αλλαγή της ποινής»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού «βράζουν» για τα ψέματα της διοίκησης και δεν αποκλείεται να κατατεθούν μαζικές προσφυγές το επόμενο διάστημα, αφού δεν έγινε αποδεκτή η νέα πρόταση για την καταβολή των δόσεων από αυτούς. Δείτε τι είπαν.

 

«Δεν σας έχουμε εμπιστοσύνη, όλη τη χρονιά άλλα μας λέτε και άλλα κάνετε», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι παίκτες τόσο στον Βασίλη Κωνσταντίνου, όσο και στον νομικό της ΠΑΕ, Γιώργο Στάμο.

Οι δυο τελευταίοι ήταν και εκείνοι που πρότειναν στους παίκτες την καταβολή του 50% των οφειλομένων (δόση Δεκέμβρη – Φλεβάρη) με επιταγή που θα έχει λήξει μέχρι τις 10 Ιουνίου… ενώ τα υπόλοιπα χρήματα (δόση Μαϊου) μέχρι τον Αύγουστο.

Η πρόταση αυτή απερρίφθη από τους παίκτες, οι οποίοι περίμεναν ότι θα λάβουν άμεσα το 100% των χρημάτων που χρωστά η διοίκηση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News