«Η ευθύνη για τη σφαγή του Παναθηναϊκού έχει ονοματεπώνυμο»

Νέα αύξηση μπάτζετ και 3 μεταγραφές από Αλαφούζο - Ποιες οι θέσεις

Τι αναφέρει ο σημερινός Τύπος για τον Γκεστράνιους και τη νέα «σφαγή» του Παναθηναϊκού:

Αναλυτικά, όσα γράφει η «Δημοκρατία»:

Η ευθύνη για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι απροστάτευτος και οδηγείται κάθε Κυριακή σαν πρόβατο στη σφαγή έχει ονοματεπώνυμο: Γιάννης Αλαφούζος. Για την εξέλιξη όμως των πλέι οφ και την αλλοίωση που διαγράφεται αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και πρέπει να παραιτηθεί. Κι αν δεν το κάνει αυτός για να μη χάσει τον παχυλό μισθό του, να το κάνει ο Ζαγοράκης. Να δείξει με αυτή την πρώτη του κίνηση, αν όχι ότι ήρθε για να… ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο (αυτό είναι δύσκολο), τουλάχιστον ότι δεν θα ανεχτεί τέτοια ξετσιπωσιά!

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ για τη χθεσινή διαιτησία του Γκεστράνιους δεν φέρει καμία ευθύνη. Τυχαία έγινε σε ματς που έπαιζε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έχουν μπει στο… μάτι και αυτούς θέλουν να μην βγάλουν Ευρώπη. Το έχει καταλάβει εδώ και καιρό όλη η Ελλάδα, αλλά αυτοί δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News