Η ευκαιρία που χάθηκε και το ντεμπούτο του Φερέλ!

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 81-79: Τα highlights της ήττας

Χάθηκε τεράστια ευκαιρία για νίκη στη Βιτόρια.

Η αλήθεια είναι ότι μια ανησυχία την είχαμε διαβάζοντας ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης θα αγωνιζόταν με πόνους στη μέση αφού ο Καββαδάς ήρθε για να παίζει στις…προπονήσεις και ο Φλόιντ δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να τα βγάλει πέρα στην Ευρωλίγκα.

Παρά το ζόρι που τραβούσε ο Μεγαρίτης θα μπορούσες να πάρεις το διπλό σε μια δύσκολη έδρα για την ομάδα με αρκετές ήττες τα τελευταία χρόνια εκεί, απλώς αν κατέβαζες 2-3 ριμπάουντ παραπάνω.

Ούτε η καταστροφή ήρθε που έχασες για ένα καλάθι, ούτε ομαδάρα θα ήσουν αν νικούσες, αλλού θα κριθεί η προσπάθεια του τριφυλλιού στην Ευρώπη φέτος, όχι στο τι θέση θα καταλάβει μιας και κατά μεγάλο ποσοστό δεν θα διεκδικήσει πρόκριση.

Tο ντεμπούτο του Φερέλ!

Στα καλά νέα της ημέρας το γεγονός ότι ο Ντάριλ Μεικον βλέπει βαρέλι το καλάθι στις επιθέσεις που αναλαμβάνει, πόσο κρίμα που ο πιο αξιόπιστος σουτέρ σου αναλαμβάνει χρέη…πόιντ γκαρντ.

Λογικά μετά την Ρεάλ μπαίνει στην εξίσωση ο Γιόγκι Φερελ, θα έχει ο κόουτς έναν άσσο επιπέδου στο παρκέ και δεν θα αναγκαζόμαστε να βαφτίζουμε ποιντ γκαρντ είτε τον Ντάριλ, είτε τον Νεμάνια. Κάτι είναι κι αυτό…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News