Η ευχή του Κοτσόλη για τον Παναθηναϊκό

Οι δύο επόμενοι που αποχωρούν

Ο Στέφανος Κοτσόλης φιλοξενήθηκε στο ΟΠΑΠ Game Time, με τον άλλοτε τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να αναφέρεται τόσο στην παρουσία της πρώην ομάδας του στην Super League 1, όσο και στον εκτός έδρας αγώνα των «πράσινων» με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοτσόλης:

Για το Ολυμπιακός – Άρης: «Παρόλο που ο Άρης φέτος στα εκτός έδρας ντέρμπι και με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία και ειχε πολύ καλή εικόνα, θεωρώ ότι στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη δεν θα έχει την ίδια τύχη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και δεν υπάρχει αγώνας Champions League, οπότε δεν θα υπάρχει κούραση. Οπότε θεωρώ φαβορί σε αυτό το ματς τον Ολυμπιακό».

Για το Ξάνθη – Παναθηναϊκός: «Είναι δύσκολο να είμαι αντικειμενικός στο ματς αυτό. Παραδοσιακά η έδρα της Ξάνθης είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Ίσως παίξει ρόλο η απώλεια του Κουρμπέλη που τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, όσο και του Μπουζούκη που τραυματίστηκε».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Υπάρχει μια δυσκολία στην επίτευξη τερμάτων παρόλο που στα τελευταία δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τα Γιάννενα, ο Παναθηναϊκός σκόραρε από τρεις φορές. Γενικότερα στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πολλά προβλήματα. Η ομάδα δεν είναι στην κατάσταση που θα έπρεπε να είναι όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, εύχομαι κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός να βρεθεί και πάλι εκεί που αξίζει και εκεί που του αρμόζει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News