Η ευχή του Διαμαντίδη

Η ευχή του Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε την δική του ευχή, που δεν είναι άλλη από την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την άφιξη της ομάδας στα Γιάννενα:

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην πόλη των Ιωαννίνων. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς για τη φιλοξενία. Όπως είπαμε, έχουμε δύο φιλικά. Η ομάδα έχει αρχίσει την προετοιμασία της και επιλέχθηκε να δώσει κάποια φιλικά εδώ».

Για τις συνθήκες της προετοιμασίας εν μέσω πανδημίας: «Φυσικά είναι δύσκολα. Αλλά, θα πρέπει να προσέξουμε. Είναι παγκόσμιο αυτό που αντιμετωπίζουμε. Προσπαθούμε να τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια όλων».

Για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες: «Δεν μπορώ να σας το απαντήσω αυτό. Ευχή μας είναι να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι ειδικοί γνωρίζουν. Προέχει η υγεία. Πρέπει να διασφαλιστεί η υγεία όλων, των αθλητών και των ανθρώπων γύρω από τις ομάδες, για να μπορέσουμε να δούμε κάποια στιγμή και πάλι κόσμο στα γήπεδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News