Η ευχάριστη έκπληξη της Βαρκελώνης

Η ευχάριστη έκπληξη της Βαρκελώνης

Στο τρίτο του μόλις παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, ο Λεωνίδας Κασελάκης έστειλε τον αγώνα στην παράταση βάζοντας “ασάλιωτες” τρεις βολές, προηγουμένως είχε ευστοχήσει και σε ένα δίποντο, γενικώς το παιδί παίζει με μεγάλο θράσος (μην ξεχνάτε τα πέντε επιθετικά ριμπάουντ στο ντεμπούτο του μέσα στην έδρα της Κίμκι) γι αυτό ήδη έχει κερδίσει τους οπαδούς που το καλοκαίρι την μεταγραφή του την λοιδωρούσαν.

Το παιδί είναι φοβερή περίπτωση, παίζει το ίδιο συγκεντρωμένα είτε απέναντι του είναι ο Ήφαιστος είτε η Μπαρτσελόνα. Μας άρεσε το δίδυμο που έκανε με τον Μήτογλου αν και κάποια στιγμή ήταν αναμενόμενο ότι θα λύγιζαν μιας κι ήταν έκθετοι ανάμεσα σε πιο “παιγμένα” και ψηλότερα κορμιά σαν εκείνα των Καταλανών.

Εάν ο Παπαγιάννης προστάτευε καλύτερα τη μπάλα στο αμυντικό ριμπάουντ μετά το άστοχο σουτ στο 73-72, πριν του κλέψει δηλαδή τη μπάλα ο πονηρός Καλάθης, οι φιλοξενούμενοι θα απείχαν ένα δίποντο από τον θρίαμβο και σήμερα ο Κασελάκης θα έπαιρνε τα περισσότερα εύσημα απ΄ όλους.

Σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του εκείνος τώρα ξεκίνησε να “μυρίζει” Euroleague.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News