«Η εξυγίανση του Παναθηναϊκού θα είναι σαν 20 πρωταθλήματα»

Τρομερές δηλώσεις από Πανταλέων για τον "πράσινο άθλο"!

Ο Σωτήρης Πανταλέων υπογράμμισε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ ότι η εξυγίανση του Παναθηναϊκού είναι κάτι το οποίο δεν συγκρίνεται με κανέναν τίτλο.

Ο εμβληματικός παίκτης του Παναθηναϊκού σχολίασε τις αλλαγές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παίρνει τα ηνία και έδωσε έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι ο σύλλογος να μην είναι επιβαρυμένος από χρέη.

-το γεγονός ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν γυναίκες και παιδιά: «Από το να είναι άδειο το γήπεδο, καλύτερα να γεμίσει με γυναίκες, παιδιά και με αθλητές από τις ακαδημίες. Είναι καλύτερη εικόνα από ένα κρύο γήπεδο. Έχει γίνει και στο παρελθόν με επιτυχία». 

-τις αλλαγές στον Παναθηναϊκό μετά την ανάληψη των ηνίων του Ερασιτέχνη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Ο Παναθηναϊκός είναι εντελώς διαφορετικός, έχουν αλλάξει τα πάντα στο σύλλογο και είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Ο στόχος είναι η εξυγίανση, να μπει σε μια σωστή τροχιά και σιγά-σιγά να μπει σε ένα ανταγωνιστικό μονοπάτι. Όπως λειτουργούσε ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια δεν θα υπήρχε μέλλον. Αυτό έχει αλλάξει πλέον. Όλη η λειτουργία έχει αλλάξει και αν του χρόνου δεν έχει χρέος ο σύλλογος, θα είναι σαν να έχει κατακτήσει 20 πρωταθλήματα μαζί. Είχε φτάσει ο Παναθηναϊκός σε απαξίωση. Θα μπορεί χωρίς χρέη να χτίσει ένα δυνατό τμήμα. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στο σύλλογο να προχωρήσει τη διαδικασία της εξυγίανσης, αλλά σίγουρα θέλουμε να πάμε καλά». 

-το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως σε κάθε ματς. Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα υψηλού επιπέδου σταθερά τα τελευταία χρόνια. Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα, προσπαθούμε να βάλουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας και είμαστε ακόμη στην αρχή. Ένα ντέρμπι αιωνίων πάντα είναι ιδιαίτερο, δημιουργεί προσδοκίες και προκαλεί το ενδιαφέρον. Αν το δεις ψυχρά όμως, είναι σαν τα υπόλοιπα της κανονικής περιόδου. Στα play offs ή σε τελικούς είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μην περιμένετε να δείτε τις ομάδες έτοιμες, είναι νωρίς ακόμη». 

-την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Τι να πούμε… Κάθε χρόνο κάτι συμβαίνει. Δεν είναι ό,τι καλύτερο κάθε αγωνιστική να έχει τέσσερα παιχνίδια, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Θα ήταν καλύτερα να ήταν περισσότερα τα ματς και λιγότερα τα ρεπό, αλλά αφού δεν γίνεται, θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι». 

-το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορείς εύκολα να πάθεις ζημιά, όπως έγινε χθες με τον ΠΑΟΚ. Είναι ευτυχής συγκυρία ότι υπάρχουν μεγάλες ομάδες στην κατηγορία, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση. Εύχομαι να δούμε ένα ωραίο πρωτάθλημα, χωρίς άλλα προβλήματα και να το απολαύσει ο κόσμος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News