Η επόμενη... συνάντηση για το κλείσμο της 13

Η επόμενη... συνάντηση για το κλείσμο της 13

Οι φίλαθλοι δεν αφήνουν μόνη της την ομάδα να παλεύει με το παρακράτος

Oι κινητοποιήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με την διαμαρτυρία έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανότατα η συνέχεια να δοθεί στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

[ads2]

Περισσότεροι από 300 φίλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να στείλουν το πρώτο μήνυμα.

Φυσικά θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες από τον κόσμο της ομάδας, όπως το μεγάλο συλλαλητήριο αλλά πρώτα θα υπάρξουν νέες και άμεσες κινητοποιήσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» η επόμενη συγκέντρωση αναμένεται να γίνει πιθανότατα έξω από το υφυπουργείο Αθλητισμού την Πέμπτη μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβ Κούμπαν (19:00) για το Top-16 της Εuroleague.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και το εκτός έδρας ματς της Κυριακής στην Λιβαδειά, όπου οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρόκειται να δώσουν βροντερό «παρών» και να στείλουν ακόμη ένα μήνυμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News